menu
person

Vonóhorog
2011-04-11, 13.02.13
Egy könnyen elkészíthető,és nem gyakori kiegészítő a vonóhorog.
Mindössze egy kb 2 mm-vastag tűre,egy barbelre(piercing) egy darab sztirolra,és minimális rézdrótra van szükségünk.


Először meg kell néznünk,hogy tudjuk rögzíteni(erre kell majd a sztirol lap.Méretet veszünk,leszabjuk a tűt.A közepén fúrunk egy lyukat(a barbellel megegyező átmérőjűt),de nem átmenőt,csak az egyik falat lyukasszuk át(erre a biztosabb rögzítés miatt van szükség).
A sztirolból levágjuk a megfelelő méretet.Akkora legyen,hogy optikailag ne legyen zavaró a kilógása,de a kaszni alatt zavartalanul ki tudjon lógni majd a beragasztott horog .Érdemes vagy becsapolni,van furatot készíteni bele(szintén a tűvel megegyező méretben)a jó tartás miatt.
Ha megvan a helye,neki kezdhetünk a megfelelő pozícióba hajtani a barbelt .Érdemes valamilyen drótból megcsinálni a sablont,és csak utána hajtani a kész vonókart.Ha megvagyunk,beragasztjuk a tűbe. Ezután a drótból kis szemeket hajtunk,és felragasztjuk rá.
Készíthetünk még a csatlakozónak tartót vékony lemezből,amit szintén pillanatragasztóval rögzítünk.Alapozás,festés után lehet koptatni,rozsdásítani,majd mehet a helyére.Kategória: Vonóhorog | Hozzáadta:: Szikla
Megtekintések száma: 1527 | Letöltések: 0 | Helyezés: 5.0/3
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: